The Orfelin Circle The Orfelin Circle The Orfelin Circle The Orfelin Circle
Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин
Књижевно вече и презентација књиге "Мали савети за бољи живот - о женама, мушкарцима, псима на прозаку, култури, уметности и медијима"

позоришне и филмске продуценткиње Милене Тробозић Гарфилд


Милена Тробозић Гарфилд је филмска и позоришна продуценткиња и књижевни преводилац. Последњих 17 година живи у Вашингтону са мужем и кћерком. У слободно време, између филмских и позоришних продукција у Европи, она пише колумне за српске новине у којима описује свој живот у Америци.

Њене колумне су недавно објављене у књизи под називом ”Мали савети за бољи живот”. Њене духовита запажања описују свакодневни живот у Америци, посматран из перспективе аутсајдера, осврћући се на феминизам, љубав, шопинг као врсту забаве, културу, уметност и медије.

Милена је недавно дала интервју београдском порталу Б92.

Књигу ћете моћи да купите и ауторка ће је потписивати. Све приходе од прродаје књиге ауторка донира Кругу Орфелин за организовање нових догађаја. Презентација ће се одржати у среду, 19. априла од 19:00 до 21:00 часова у Busboys and Poets књижари-кафеу-театру, угао 14. и V улице.
Taчна адреса: 2021 14th St, NW, DC 20009, y историјском 'U Street коридору' у срцу Вашингтона.  Предавање ће бити у Langston Room и одржаће се на енглеском језику.

Улаз је слободан. Ваше донације Кругу Орфелин су добродошле и изузете су од федералне таксе. Донације се користе за подршку активностима које организује Круг Орфелин - промоција савремене српске културе и њене интеракције са другим културама и могу да се пошаљу на доњу адресу.

Постер
Слике
Саопштење за медије

The Orfelin Circle
  c/o Svetlana Doroslovački
  2633 15th Street, #10, NW
  Washington D.C., 20009-4669

www.orfelin.org
www.facebook.com/orfelin.org

The Orfelin Circle, c/o Svetlana Doroslovacki, 2633 15th Street, #10, NW Washington D.C., 20009-4669
E-mail: info@orfelin.org