The Orfelin Circle The Orfelin Circle The Orfelin Circle The Orfelin Circle
Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин
Књижевно вече и презентација романа "Велики рат"
аутора Александра ГаталицеКруг Орфелин вас са великим задовољством позива на књижевно вече и презентацију романа "Велики Рат", аутора Александра Гаталице, добитника НИН-ове награде за роман 2012. године и награде "Меша Селимовић" за 2012. годину.  "Велики Рат" већ је преведен на 12 светских језика, а сада се појавио и на енглеском језику!

Предавање ће се одржати у среду, 8. априла у 21 час у Busboys and Poets књижари-кафеу-театру, угао 14. и V улице.
Taчна адреса: 2021 14th St, NW, DC 20009, y историјском 'U Street коридору' у срцу Вашингтона.  Предавање ће бити у Langston Room и одржаће се на енглеском језику.

Господин Гаталица одржаће презентацију, после које ће бити разговор са посетиоцима и потписивање књиге, коју ћете моћи купити у књижари.

Ако нисте у могућности да присуствујете овом догађају, господина Гаталицу можете да чујете и на предавању које ће се одржати у Конгресној Библиотеци (Jefferson Building), 7. априла у 12 часова.

Овим догађајем, Круг Орфелин обележава стогодишњицу Првог светског рата, тог катаклизмичног и судбоносног периода за Европу, а поготову за српски народ и српску културу.

Придружите нам се и својим присуством увеличајте сећање на Велики Рат, и учествујте у овој јединственој књижевној вечери.

Улаз је слободан! Ваше донације Кругу Орфелин су добродошле и могу да се пошаљу на доњу адресу.

флајер

The Orfelin Circle
  c/o Svetlana Doroslovački
  2633 15th Street, #10, NW
  Washington D.C., 20009-4669

www.orfelin.org
www.facebook.com/orfelin.org


The Orfelin Circle, c/o Svetlana Doroslovacki, 2633 15th Street, #10, NW Washington D.C., 20009-4669
E-mail: info@orfelin.org