The Orfelin Circle The Orfelin Circle The Orfelin Circle The Orfelin Circle
Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин Круг Орфелин


"Неурученa писма" позоришна представа
у извођењу наших великих глумаца, Душанке Стојановић Глид и Слободана Бештића


Комад, настао на основу текстова Исидоре Секулић и Албера Камија, замишљен je као преписка ова два писца и бави се темама које су током година заокупљале ова два велика уметника: шта је љубав, зашто је историја важна, шта је тескоба а шта лепота усамљености, какав је положај уметника у вихору историјских и политичких збивања.

Представа ће имати енглески титловани превод. После представе имаћете прилику да разговарате са Душанком Стојановић Глид и Слободаном Бештићем о настанку овог дела. Разговору ће се придружити и Гордана Гонцић, директорка Културног центра у Београду, који је покровитељ ове представе. Г-ђа Гонцић ће говорити о активностима Културног центра Београда и представиће нам предстојећи велики догађај у Београду, Октобарски салон, међународно Бијенале модерне уметности.

Представа ће се одржати на сцени Langston Room-а, у књижари и кафе театру Busboys and Poets, 14th & W, у недељу 15. априла, са почетком у 20:00 часова.

Сугерисана донација за овај догађај је $25. Све донације су ослобођене од савезног пореза. Сав приход иде у фонд Круга Орфелин за организацију будућих догађаја.

www.orfelin.org
www.facebook.com/orfelin.org
The Orfelin Circle, c/o Svetlana Doroslovacki, 2633 15th Street, #10, NW Washington D.C., 20009-4669
E-mail: info@orfelin.org